I miss my friends!

Okej så jag har inte börjat skolan än men i förrgår träffade jag ett gäng tjejer från min skola som mina kusiner kände! Det var jätte kul att träffa lite människor i min ålder och de var jätte snälla! Dom har dock varit kompisar från ettan så dom är väldigt nära varandra och det är alltid svårt att komma in i ett sådant gäng! Man känner ju alltid någon som gör det lättare att träffa nya människor men när man är helt själv kan det vara svårt! Feels like I don´t belong! Men jag tror att det blir bättre! Saknar er där hemma! Puss och kram! (ett inlägg med bild är alltid roligare att läsa så här kommer en bild på min väldigt väldigt söta kusin/lillasyster Lily!)
 
MammaMu:

Åh hon är verkligen en liten godisbit! Utklädd till ponny? Kul att du träffade lite tjejer i din ålder! Klart det är svårt att komma in i nya gäng men jag tror som du, det blir lättare med tiden du är där:) Väntar med spänning på bilder hur du bor nu!!!! Skit i flyttkartonger och oreda jag vill se ändå! Puss!!!!!

Paulina från betongen...:

Saknar dig Sofia men hoppas verkligen att du ska få ett fantastiskt år och att du kommer in i allt vad Kanada innebär! och tycker som din mamma där ovanför att du ska visa bilder!!!!! Vill se! Finns på snapchat och skype om det är nåt! puss!:*

Kommentera inlägget här: