Isn´t that funny eh?

Hejsan mina vänner, ledsen att jag inte har bloggat så mycket! Det beror mest på att jag försöker komma in i det hela och inte riktigt haft tid! Nu har jag ju varit här i hela 5 dagar och har upptäckt en del skillnader mellan Sverige och Kanada! 
  • För det första så säger alla kanadensare Eh, HELA TIDEN! (det utalas ay) 
  • Dom har smöret i skåpet, inte i kylen
  • Duscharna does not make sence 
  • Dörrarna är annorlunda (visste inte hur jag skulle öppna dörrarna när jag först kom hit,haha)
  • Allting är större (Det ligger ju bredvid USA)
  • alla typ skriker när de pratar
  • De har kanadensiska flaggan uppsatt överallt!
Tänkte kanske att ni också skulle vilja veta vad jag har haft för mig så jag berättar lite snabbt! I lördags hängde vi mest vid poolen, jag fixad ett nytt nummer till min mobil som jag kan använda här. Ja det var väll det, vi tog det ganska lugnt!
I Söndags hängde vi också en del vid poolen, vi gick ner till vattnet och köpte oss en varsin glass (jag, min "hostmom/cousine Cathy, Danny min sexåriga lillebror och Lily som är 3! När vi kom tillbaka till huset kom det över några fler släktingar och vi åt en god middag tillsammans med koskos sallad, ribbs och corn on the cobb (majskolv) Allt var supergott!
 
 (Tänkte bara informera om att det här är inte mitt hus jag bor i nu utan det är hos några andra släktingar! Vi flyttar in i min familjs nybyggda hus på torsdag, so exciting!
 
Idag hade jag imorse ett engelskatest, någonting skolan ville att jag skulle göra så att de skulle veta om jag kan prata/skriva på engelska över huvudtaget! Det gick jättebra! Dom sa att jag praktiskt taget får välja vilka kurser jag vill, vilket jag ska göra imorgonbitti! Spännande spännande!
efter testet åkte jag och cathy till mapleview mall åt lunch och shoppade lite! efter det åkte vi hem lämnade våra grejer och åkte hem till Janice (barnens barnvakt) som hade en liten middag. Där var också Emerson, Lawrense och Katy (återigen släktingar) Vi hade en jätte rolig kväll och nu ska jag äntligen gå och lägga mig! Jag är helt slut eftersom de pratar jätte högt och alla samtidigt så jag måste verkligen koncentrera mig!
 
Okej hoppas det där inte var alltför tråkigt att läsa, nästa inlägg ska jag nog göra ett litet familjeträd så att ni förstår vilka jag pratar om hela tiden! (Typ alla här är mina släktingar känns det som) 
Kommentera inlägget här: