Bildbomb

Idag vaknade jag upp till ungefär 15 centimeter snö och det har snöat hela dagen! Jag tror nog att det är dags för mig att köpa lite varmare kläder! Alla tror att det är kallare i Sverige men dom har fel. Vi har inte vindar som blåser 20 - grader rakt i ansiktet på dig om du öppnar dörren, nej. Jag mins vintern som mycket mer skonsam! 
P.g.a. denna lilla snöstorm har jag suttit inne hela dagen, ganska mycigt faktiskt, och jag kände att ett blogginlägg bvar obligatoriskt! Just nu har jag en lyssnar jag på Skinny love av Bon iver, den är ganska mysig faktiskt!
 
Igår hade vi en liten familjemiddag här hemma och efter det gick jag till en kompis där jag sen sov över, har en del bilder från gårdagen! Jag tänkte göra ett litet familjeträd för att förklara hur jag är släkt med dessa människor :)
 
Min farfars kusiner flyttade alltså hit till Kanada det var:
Carl-Henrik, Margareta, LIlian och Anne-marie
Carl Henrik fick 3 barn :Katie(tre barn; Emerson, Lawrence och Vivian)Katies nuvarande pojkvän heter Peter och har en dotter som heter Chloe som är en kompis till mig från skolan, Matt (Gift med tracy, 3 barn, Anna, Arden och beck) och Cadoey som jag ännu inte träffat.
Margareta fick fem barn: Känner inte alla men en av dem heter Murray (som jag åkte med till Boston) 
LIlian fick fyra barn: Cathy (somjag bor hos, gift med Dan, två barn Danny och Lily), Melissa, Ingrid och Jennifer
Anne marie: Vet jag inte men jag vet att hon har en dotter som heter Ellen som har 5 barn. (Jag kommer träffa dom på julafton, när vi kommer ha över 50 pers här hemma)
 
Okej jag har givit er namnen på  några av alla släktingar jag har, nu kan ni förstå lite mer vem personerna på bilderna är! 
Melissa och Cathy
Chloe, jag och Katie
Dan, Melissa, katie, Peter, Chloe
Danny och jag
Matt och Dan
Katie och Vivian
 
Hemma hos Chloe:
Ava, Dyllen, Melanie och Olivia
Caroline, Jag och Abbey
Jag och Kate
Jenny, Caroline, Abbey, Ivy, Melanie och jag
 
Mamma Mu:

Kul att få se lite bilder, som jag har väntat på det.....;) Snö! Låter underbart, här hemma regnar det och är hur geggigt som helst! :( Julstökat igår och äter just nu världens godaste lussebullar. (nytt recept som blev jätte bra) Dom gör vi tillsammans igen nästa år Ia!!;)
Saknar dig massor och du fattades oss alla igår kväll. Stor och varm kram från mig!

Kommentera inlägget här: