Poolhäng med kusinerna :)

Idag har varit en jätte mysig dag, hela familjen min packade ihop en liten väska med badkläder och lite mat för att ta bilen , åka förbi Stockholm stad och sedan tillslut hamna i Saltsjöbaden hemma hos mina kusiner. Det är nämligen så att de nyligen byggt en helt fantastisk pool och den behövde ju självklart invigas av lite släktingar nu en varm sommardag :) Tänk vad lyxigt att ha en pool som man kan bada i hur mycket man vill, det är som att vara på lyxsemester hela sommaren (man får ju hoppas att det inte regnar). Vi badade, grillade, åt glass och bara umgicks! Kan det bli bättre? Istället för att sen åka raka vägen hem tog vi ett stopp på vägen och hälsade på deras fina häst som var på sommarbete. Det var så länge sen jag träffade en häst och jag hade glömt hur mycket jag älskar dessa djur, ville bara stanna hur länge som helst!

Time flies when you´re having fun

Jag måste bara säga, vart tog all min tid vägen? Jag blir typ stressad när jag tänker på allt jag vill göra innan jag åker, samtidigt som jag bara vill att tiden ska gå!
Jag skulle tro att det är mitt jobb som tar upp mest tid men det är ju bra på ett sätt eftersom det klirrar ordentligt i min plånbok ;) Jag kan ju inte klaga på att jag missar sommaren när jag ändå får ca 2,5 veckor extra sommarlov plus att det är varmare längre i Burlington :)
 
Som sagt så ahr jag jobbat mycket men inte bara det, jag har cyklat fram och tillbaka från jobbaet (är väldigt stolt över mig själv eftersom det är typ hur många jobbiga uppförsbackar som helst) jag har träffat en kompis och spelat spel och ätit supergod fruktsallad,
gått på kvällspromenad med min kära syster och söta lilla Tove,
 
och sen har jag ju också solat i det härliga sommarvädret, man måste ju passa på när Sverige erbjuder sånt här väder!
 
 
 
 
 

Grillmys i Skärgården

Igår åkte jag och min familj till en mysig liten Ö i Ålands skärgård, hur mysigt som helst! En liten tradition eftersom vi alltid gör det när vi är här på landet. Iallafall så åkte vi ut på förmiddagen, vi tog med oss picknick och grill och sedan var vi bara där och mös hela eftermiddagen! Tänk att det kan vara så mysigt att åka till en liten ö och äta, okej vi åt inte bara vi badade också, och solade och tog kort! har jag nämnt att jag älskar min kamera? Canon 600D den bästa som finns!