USA here I come!

Den här veckan har gått väldigt fort, fieldhockeyn har nu officielt slutat för denna säsong, lite tråkigt faktiskt även fast jag endast fick spela två minuter i en match. Resten av tiden var jag en väldigt bra så kallad "benchwarmer". Som tack för det behåller jag mina utlånade fieldhockey stick som ett kärt minne! Nu vet jag inte vad jag ska göra, tar nog en paus med sport för att ladda upp för Rugby som jag nu har bestämt att jag ska spela nästa termin. Åh herregud tänker ni säkert, har hon blivit helt galen? 
Svar: Nej eller vem vet? kanske lite! Får se om jag överlever en hel säsong med brutala tacklingar osv. Det ska bli kul det här. 
 
Vad händer annars? Jo jag ska imorgon åka till USA på en liten roadtrip. Jag ska hälsa på min kusin Erika på Hotckiss, henne shigh school i Conecticut. Efter det bär det av till Boston och Harvard där jag ska hälsa på min andra kusin Patrick som är Erikas bror. Jätte taggad! Det innebär att jag förmodligen inte kommer kunna blogga på ett par dagar, men det är ni kanske vana vid!? Ber om ursäkt för det. 
Här kommer lite bilder på mina fieldhockey kläder som är gula och marinblå! (skolans färger är gul och blå)
 
Pappa:

Kul att du hann få upp den innan du åkte! Var mysigt att prata med dig på flyget. Det gör mig alltid så glad! Love you

Kommentera inlägget här: