Blogg torka

Heej! Jag vet att jag har varit brutalt dålig på att blogga på ett tag nu men jag vill att ni ska veta att jag har det superbra här och det är en smassa att berätta men när jag väl sätter mig vid datorn för att skriva så kommer det ingenting! Det är en vanlig vardag här också, det händer inte nya roliga saker varje dag men jag ska försöka vara lite bättre iallafall! Ni får gärna ställa frågor, t.ex. om vad det är ni vill veta om mitt liv här borta så kanske det blir lättare att skriva, när jag vet lite vad som faktiskt är intressant att läsa om! 
Här kommer lite bilder på allt möjligt!
Har varit i Carriage hills/Blue mountain under en helg:
Halloween!
Täffade min värdmamma/kusins syster Melissas ny häst, så fin!
Fotbollsplanen:
 
 
 
 
Skolan!
 
här mina damer och herrar hittar ni mitt lilla skåp:
Huset när jag flyttade in(inte helt färdigt än, bild kommer då!:
Ja det var väll lite av det som hänt, sorry för lite skeva bilder men bättre än inget ;)
 
 
 

Lite allt möjligt!

Den här veckan har varit en väldigt bra vecka, vi vann vår första fieldhockey match och vi var lediga i fredags eftersom det idag är thanksgiving här i Canada! Egentilgen har det inte hänt så mycket, även fast jag förflyttat mig till andra sidan atlanten så är vardgen likadan! Jag trivs superbra här, jag älskar den här staden! Tiden går väldigt fort dock, vilket skrämmer mig men jag försöker att inte tänka så mycket på det! Jag lever i nuet och det är toppen! 
 
Det var lite från min djupa sida, här kommer lite bilder från den här helgen! 
I fredags var jag barnvakt till mina småsyskon här i Canada!
Det här är alltså bilen man ska akta sig för här i Burlington! MIn granne är polis, inte bara polis utan hon är också väldigt högt uppsatt! Idag var hon hemma med bilen och vi underhöll barnen genom att låta dem test "köra".
Detta var alltså fredagen, på kvällen åt jag middag hos några med kusiner men har tyvärr inga bilder!
I lördags åkte vi på "pupkin picking"
I Söndags var det Thanksgiving och vi hade en stor middag med turkey, stuffing, cranberry sauce, sweet potatoes, pumkin pie, pecan pie m.m. Som ni kanske förstår var det ingen som gick därifrån hungrig! Det togs bilder men inga med min kamera så det kanske kommer några senare om jag lyckas få tag på dem! 
 

Floodlight! GO TROJANS!

Denna fredag gick jag på min första amerikanska fotbollsmatch! Här i Kanada har dom inga cheerleaders men det gör inget för det var så himla bra stämning! Alla var så himla taggade! Jag ska kanske berätta sanningen att min skola, Burlington Central High School inte direkt är känd för sina otroliga sportsliga sida, med andra ord så är vi väldigt dåliga men mot alla odds så VANN vi denna gång! (skolan vi mötte är också en av de sämre men det är inte viktigt) 27 - 34 till oss!  En super bra första och enda floodlight! 
ber om ursäkt för inte så bra kvalitetsbilder men till mitt försvar så är det inte mitt fel utan iphone 4