Blogg torka

Heej! Jag vet att jag har varit brutalt dålig på att blogga på ett tag nu men jag vill att ni ska veta att jag har det superbra här och det är en smassa att berätta men när jag väl sätter mig vid datorn för att skriva så kommer det ingenting! Det är en vanlig vardag här också, det händer inte nya roliga saker varje dag men jag ska försöka vara lite bättre iallafall! Ni får gärna ställa frågor, t.ex. om vad det är ni vill veta om mitt liv här borta så kanske det blir lättare att skriva, när jag vet lite vad som faktiskt är intressant att läsa om! 
Här kommer lite bilder på allt möjligt!
Har varit i Carriage hills/Blue mountain under en helg:
Halloween!
Täffade min värdmamma/kusins syster Melissas ny häst, så fin!
Fotbollsplanen:
 
 
 
 
Skolan!
 
här mina damer och herrar hittar ni mitt lilla skåp:
Huset när jag flyttade in(inte helt färdigt än, bild kommer då!:
Ja det var väll lite av det som hänt, sorry för lite skeva bilder men bättre än inget ;)
 
 
 
Mammamu:

Hej hjärtat!
Gillar och blir så glad när du skriver på bloggen. Som jag sagt tidigare, det är roligt att höra om allt möjligt. Kul med bilderna!!!

Louise:

Jadu Sofia nu har du varit kass på att blogga! ;) Men det är superkul att du trivs så himla bra där borta och att allt har blivit så mycket vardag att du inte ens vet vad du ska skriva om, det är ett gott tecken! Dock är det lite småkul att få se lite bilder och sånt däraaa ibland :D Hör av dig när du kan skypa, var ju så himla längesedan nu! saknar dig!! <3

Stoffe:

Hej Sofia.
Kul att läsa om dina upplevelser och erfarenheter. Det tar mig snabbt tillbaka 30 år (!) i tiden när jag och din uråldriga pappa gjorde dina trakter osäkra. Du får minnen för livet. Jag är glad för dig.
Kram, Stoffe

Kommentera inlägget här: