Detta har jag haft för mig

I lördags följde jag först med Cathy och handlade mat, för att se lite vad som finns, först åkte vi till deras vanliga mataffär som självklart var fylld med färdiggjord mat (detta är ju nordamerika) men som tur är så äter min familj ganska nyttigt, vilket är bra! Efter det åkte vi till en annan affär som heter Denninger´s, Det är en Mataffär som har mat från hela världen och där hittade jag bl.a. Ahlgrens bilar! Så dit kan jag gå om jag saknar lite gammalt hederligt svenskt godis, mums.
Senare på kvällen så hade jag blivit bjuden på fest hemma hos en tjej som heter Chloé (Chloé är en av tjejern som jag träffade häromdagen) Det var typ 50 pers där och nästan alla från min skola (snacka om att jag var nervös) Men iallafall så var det väldigt roligt att träffa lite människor här i Kanada som jag INTE är släkt med! haha!
(jag bor med släktingar om det är någon som inte visste det:)
 
Det var thai-dye tema, tyvärr har jag inte så många bilder men här är två :)
(Olivia, jag, Dyllen, Abbey, Kate, Chloé)
 
Nu är det 2 dagar kvar tills jag börjar High School och det känns inte så nervöst längre, jag känner folk på skolan så det borde gå bra! 
MammaMu:

Härligt! Då har du många att hejja på första dagarna i skolan:) kul att se lite bilder på kompisarna! Lycka till nu imorgon, kram

Cilla:

Hej Sofia! Vad kul att få läsa vad du gör! Ska bli spännande att höra om skolstarten! Kram från Cilla

Stoffe:

Hej Sofia.
Stort grattis idag. Hoppas du får en fin födelsedag over there med massa paket. Toppen att läsa att dina första dagar verkar vara bra. Du har massa spännande roligheter framför dig. Jag är lite avundsjuk.

I will follow your blogg (svenska; jag kommer följa din blogg).

Kram, Stoffe

Kommentera inlägget här: