Hola betyder hej på Spanska

Hola amigos! Jag har inte så mycket att berätta här borta, vardagen har börjat och jag försöker vänja mig vid allting! Jag har bara gått två dagar i skolan och allting känns så väldigt främmande! Men som sagt det har bara gått två dagar! Jag har iallafall tre nya (väldigt intressanta) saker som jag väldigt gärna delar med mig av, för att ni ska känna er underhållna och nöjda med all information jag ger er (mamma och pappa jag tänker främst på er)
För det första så har jag kommit på att jag verkligen måste göra något med min spanska klass, idag gick vi igenom hur man säger hej på spanska! i 75 minuter! Så nu vet jag att Hola betyder hej, vilket framsteg.
För det andra så ska jag imorgon gå på min första field hockey träning! Har aldrig spelat denna sport förut men jag har hört att jag måste skaffa tanskydd, skydd för smalbenen mm. Tydligen en ganska brutal sport! Men detta ska absolut införskaffas om jag beslutar mig för att fortsätt eftersom jag har lovat er att komma hem "in one piece" alltså hel. Så då är ju inte utslagna tänder ett bra alternativ. Det är det i för sig aldrig.
För det tredje så måste jag säga att jag är lite besviken på Kanada, jag var beredd på att allting skulle vara billigare och jag skulle kunna shoppa en massa! Men nej mycket billigare är det inte för man måste betala 13 % taxes. Jag läser ett pris på varan och tycker att det låter jätte biligt och bra sen när jag kommer till kassan lägger de till 13% av priset eftersom det är skatten och plötsligt var det inte lika billigt längre. Aja en del shopping kommer det att bli ändå! måste ju fylla ut min stora garderob. 
 
 
Detta är då fieldhockey, visar inte så tydligt men det ser våldsamt ut, this should be fun.
 
MammaMu:

Men hej fina du! Blir så glad av att hitta ett litet livstecken på bloggen när man sitter och intar sin frukost!!! Fortsätt gärna att göra morsan glad😉 De där med spanskan låter ju inte så utvecklande!!! Finns de ingen mer avancerad kurs än så? Man kan ju ha det enkelt men om alla kurser är så blir det nog rätt trist och slappt i längden. Och du.... Ta de lugnt med de andra! Du är ju inte någon brutal tjej direkt och om ni typ bara är 4 tjejer och resten killar finns det definitivt risk för en del blesyrer!!! Puss på dig!😘

Kommentera inlägget här: