I made it!

Första dagen i High school avklarad. Jag överlevde! 
Jag kom till skolan 10.30 imorse och där träffade jag Chloé och Abbey. De visade mig runt i skolan, så att jag skulle veta vart min första lektion var! Efter det så hade skolan en liten BBQ innan lektionerna började. Vi hade inte riktiga lektioner utan de var bara 30 minuter långa så det var bara en introduktion! 
 
Period:
1. Spanska, Jag gillade faktiskt läraren i den här klassen! Han verkar väldigt bra men ingen i min klass har någonsin läst spanska så det här är ungefär för nybörjare och jag har ju gåt spanska sen sexan! Men men det var enda spanskan som fanns så jag får väll se, det kommer nog inte bli så svårt ;)
2. Film and video, jag tror faktiskt att jag kommer byta den här klassen till food and nutrition istället. Den verkade inte lika rolig som jag trodde och alla i den här klassen var verkligen filmfreaks! Dom kände till alla skådespelare och kunde typ allt om alla filmer! Och så lilla jag där, som inte är så insatt, haha!
3. Tech Theater, den här kursen tycker jag faktiskt verkar jätte rolig! Det är inte så mycket prat utan det är mer att vi kommer att göra saker! det låter roligt i alla fall, och läraren verkar bra!
4.Gym. Den här lektionen borde ju blir intressant, det är en klass på typ 30 pers och det är bara fyra tjejer! Den här lektionen är typ som en vanlig idrottslektion så det är bra då kommer jag att träna i princip varje dag! Ett plus! Det är också sista lektionen så jag kan gå hem och dusch så jag slipper skolduscharna!
 
Sist men inte minst, idag fyller jag hela 17 år, ett år kvar tills 18! Detta firades genom att äta middag hemma hos Katie (en av mina släktingar). Jag fick fina presenter, ett presentkort på mapleview mall, ett presentkort på lulu lemon och så ska jag, Cathy, Katie och Katies dotter Vivian åka in en helg till toronto och bo på hotell och umgås! Är jätte glad för presenterna, så gulligt av dem med tanke på att jag bara varit här i två veckor! Jag ser verkligen fram emot att åka till Toronto för jag har ju inte hunnit åka dit än! :)
 
Jag vet att jag är jätte dålig på att ta bilder( självklart tog jag inga bilder under middagen idag) men här får ni en väldigt vacker bild på mig och mina älskade syskon <3 Love you guys!
Och en bild på mig med mina presentkort, lets get ready to shoppa loss!
 
 
 
MammaMu:

Hahahah passar dig perfekt med presentkort och helg i Toronto låter superkul!!! Vad gulligt av dom! Vad har hänt med vår fotograf???? 😉 Hoppas du får en fortsatt fin vecka och tänk så här.... Det är inget överlevnadscamp det är en upptäcksresa du gör just nu! Puss vackra, gulliga och snälla dotter! Saknar och älskar dig!!!!❤

Kommentera inlägget här: