Long time no see

Nu var det ett tag sedan jag bloggade senast och ni kanske undrar vad jag har haft för mig! 
Jag har fikat på starbucks, firat en kompis som fyllt år, varit hemma och slöat, joggat ca 5 km utmed vattnet, shoppat lite nödvändiga saker som chinpads (vadskydd?), mouthguard (skydd för tänderna), cleets (fotbollsskor), ett linne (ja mamma jag köpte ännu ett linne), en body butter från the body shop och en ryggsäck! Det var en hel del och det var rea på nästan allt! 
Jag känner mig faktiskt väldigt hurtig eftersom jag varje dag har gym sista lektionen och efter det har jag field hockey träning! Däremot de två senaste dagarna har det varit en plåga eftersom som det har varit 40 grader varmt ute, luftfuktigheten är fruktansvärd! äckligt och klibbigt! Som en följd av det så tittar jag nu ut genom mitt fönster på världens ösregn och åska på det! 
MIn nyinvesterade ryggsäck ( skulle aldrig fått för mig att köpa en ryggsäck i vanliga fall men alla här har en och min väska var för liten så jag tänkte att det var lika bra)
Och ja juste, idag var det skolfoto! Vi fick våra "student cards". Nu känns det väldigt officielt, jag går verkligen på Burlington Central High School!
 
 
 
 
MammaMu:

Härligt att höra ifrån dig! Förstår att det är mycket men vi här hemma tycker om att läsa om ditt liv:) Vad avensjuk jag är på ditt löparspår, påminner om Canarisrundan du och jag gör längs vattnet. Saknar dig min fina älskling! Massor av kramar❤❤❤❤❤❤❤

Kommentera inlägget här: