MIn helg

Då var min fjärde helg här i Kanada över, på onsdag har jag varit här i en månad! Det har gått så himla fort, känns fortfarande lite overkligt att jag faktiskt är här! Men jag måste säga att jag har det väldigt bra här och trivs superbra med min familj :) 
 
fredagar är våran lediga dag från field hockeyn så jag,  Chloe, Melanie, Abbey, Olivia och Ava gick till starbucks efter skolan och köpte oss varsin kaffe, det var väldigt mysigt med tanke på att det var väldigt kallt den dagen, typ 10- 15 grader! ganska stor skillnade från i onsdags då det var 40 grader ute! ja det går upp och ner här hela tiden!
Senare på kvällen hade vi movienight hemma hos Dyllen, vi tittade på fredagen den 13 (obviously, det var ju fredagen den trettonde) Trotts det hade jag faktiskt en väldigt bra dag, ingen otur den dagen inte!
I lördags åkte jag och Cathy till Ikea, jag måste säga att den var väldigt lika den Ikea vi brukar åka till hemma, kanske lite mindre. Självklart köpte vi hem köttbullar! Däremot är jag väldigt besviken över att de inte säljer marabou choklad utan istället säljer någon konstig Ikea mjölkchoklad! Djupt besviken, jag provade den inte men jag är säker på att det är någon sorts fake, vi vill väll inte att dom ska tro att det är sån choklad vi äter i landet lagom när det faktiskt är den godaste!
Idag åkte jag Cathy, Danny, Lily, Cathys syster Melissa och hennes hund Scarlett till ett ställe som heter bronte creek på en liten hike, det var väldigt mysigt och efter det följde jag med Mellisa till henne potentiella framtida stall! Hon har nämligen nyss köpt en häst och letar efter ett bra ställa där han kan på! 
 
Ps, imorse hade Cathy gjort en lyxig söndags frukost med blåbärspankakor, det var såå gott!
 
 
Kommentera inlägget här: