This is totally going in my blog

Jag vet att ni vill veta allt som händer mig här borta. Men jag är tyvärr ingen rutinerad bloggerska och därför är det inte alltid så himla lätt! Ofta känner jag så här när jag har för mig något extra roligt:
 
men sen kommer jag hem och det känns som om jag verligen inte har någonting att skriva! Jobbigt det här.. Ska försöka bli bättre! Nästa vecka så kommer jag iallafall ha en del saker för mig:
  • Måndag: Field hockey game (bara för att öva)
  • Tisdag: Field hockey game, våran första match för säsongen! :)
  • Onsdag, vanlig dag i skolan, fieldhockey trning efteråt!
  • Torsdag: Field trip till Niagarfallen! Så taggad! och sen har jag ännu en field hockey match som jag ska försöka hinna hem till!
  • Fredag: No plans yet
  • Lördag - Söndag: Shopping i Toronto + bo på hotell! 
Ja det är väll det jag vet kommer hända denna vecka, nu är ni lite uppdaterade i alla fall! Ska försöka blir bättre på det här med att skriva på bloggen, jag vet bara inte vad! Ni får gärna fråga frågor om det är något speciellt ni vill veta :) 
 
 
 
MammaMu:

Allt är roligt att berätta om:) Du är ju i ett land många inte har varit i. Längtar tills jag själv får se och uppleva det!!! Berätta om skolan, människorna, maten, miljön hur din familj är, knasiga annorlunda grejer som händer en alldeles vanlig dag! Grannen som ringer på titt som tätt, busiga ungar, tråkiga...eller roliga familjemiddagar hehehe jag är nyfiken på allt! Kram till dig från oss som alltid är nyfikna på allt smått och stort, roligt och tråkigt!😘❤️❤️❤️

Kommentera inlägget här: