February 2nd

imorgon börjar skolan igen och jag börjar mitt nya schema, vilket ska bli kul men är ändå lite läskigt eftersom det är nya klasser med nya människor i!
I fredags hade min kompis chloe en fest hemma hos sig. Jag kände alla där och det var väldigt roligt :) det var också ett tema då alla hade en varsin partner! Jag och min kompis caroline klädde därför ut oss till cougars, alltså leopardmönstrade byxor var det som gällde! Sen i lördags gjorde jag inte så mycket under dagen, jag var tvungen att gå tillbaka till chloes för jag glömde min kamera och passade på att ta några vinterbilder påvägen hem! På kvällen gick jag ut och åt middag med Kendra, Abbey och Caroline på The Works. The works är en hamburgerestaurang som är väldigt populär här och det var första gången jag gick dit! Gott var det men herre vad mätt man blir!
 
Sist men inte mins så ska jag också gratulera min fina syster som fyller 19 år! HAr tänkt på henne idag, du är världens bästa, så glad att jag har dig! 
 
Stoffe:

Hej Sofia.

Läser dina inlägg och förstår att du har ett kul och innehållsrikt år. Men oroande är det att du verkar bortprioritera skolan (det skriver jag bara för att jag måste eftersom jag är vuxen men egentligen gör du helt rätt! Betygen räknas inte och du är i Kanada för att uppleva saker. Det gör du bäst med skolböckerna ihopvikta. Men lova att inte säga till dina urgamla föräldrar att jag har skrivit detta).

Nu börjar OS snart. Hoppas vi slår Kanada i hockey. Dom brukar vara lite kaxiga. Om vi gör det får du ge igen där borta.

Vilken fin blogg du har. Kul at läsa. Keep up the good work!

Hälsningar från Köpenhamn.
Kram,
Stoffe

Kommentera inlägget här: