It´s all happening now

Dom olympiska spelen är i full gång och hockeyn har nu börjat. Jag antar att alla är lite små spända för att se hur det går, ärligt talat så är jag jätte spänd, förhoppningsvis går det bra för Sverige!! Jag vet att jag går runt med Kanadas OS designade vantar men det förändrar ingenting!
Idag under min sista lektion streamades hockey matchen mellan Kanada och Norge och när det slutade vart min lärare lite skadeglad och kom och berättade att Norge förlorat.  Oj vad glad jag var över att berätta att jag faktiskt är från Sverige!
 
Tänkte att jag skulle berätta om lite planer jag harnu i februari! På lördag åker jag till Ottowa tillmsammans med min värdmammas syster Ingrid! Ska bli jätte kul, det är ju Kanadas huvudstad för er som inte visste! Vi ska köra dit vilket tar ca 6 timmar = glöm inte musik och kramp i rumpan!
Den 26 februari ska jag också på en Kings of leon consert vilket också ska bli väldigt kul! Sen vet jag att March break är ju i march men iallafall då åker jag till Quebec city tillsammans med Kendra, Mel, Olivia och Abbey! Jag har en del roliga saker framför mig helt enkelt och mer kommer! I april ska jag tillsammans med 20 andra elever på min skola åka till Costa Rica där vi ska spendera 11 dagar i regnskogen och på vita stränder! Bl.a. kommer vi att bo i två olika "communitys" där vi komemr att hjälpa till med olika saker, det ska bli såå kul!! Sist men inte minst har jag också lyckats fixa till mig Avicci biljetter!
 
Ottowa
Quebec city:
 
 
bilderna är små men google ville inte sammarbeta idag!
 
 
 

 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: