Gott och blandat

Vad händer hos sofia just nu tänker ni säkert nu när ni gått in på min blogg. Jo det är så att jag har den här veckan haft exam break vilket betyder att jag har varit ledig, inte en massa exams för mig tack och lov. Istället har jag fördrivit min tid genom att umgås med kompisar, gått till gymmet ja sånt där vanligt man sysslar med i vardagen. (när man inte behöver plugga)
Jag har också insätt att jag är väldigt dålig på att ta bilder på allt jag gör och hoppas att det ska bli förbättring på det!
Annars så vet jag faktiskt inte vad jag ska berätta, jag har åkt skridskor i 30 minus(jag är ju i canada) + att jag har också sett en massa barn spela hockey på en liten damm, mitt i ingenstans samtidigt som man inte kan se mer än 2 meter framför sig p.g.a. snöstorm och 20-30 minus. Dom älskar verkligen hockey här borta!
 
Glömde nästan bort, jag har suttit barnvakt åt den här sötisen :) och..
jag ahr också hittat en ny favorit dryck; peach earl-grey latte! Yum!

A little update from the great white north!

Okej som ni kanske har märkt är jag urusel på att blogga, när ni läser det här tänker ni säkert att det är ett mirakel. Men nej, det är inte ett mirakel det är bara jag som inte orkar plugga. (Men vem orkar plugga som utbytesstudent när betygen inte ens räknas?)
 
I alla fall den här veckan börjar våra exams, jag har bara ett exam på fredag sen är jag färdig! vilket betyder att jag kommer att vara ledig hela nästa vecka! Skönt ska det bli!! Efter det börjar jag nästa "semester"/period/termin eller vad jag nu ska kalla det. Det betyder i alla fall att jag kommer börja nya kurser. 
Min första lektion är personal fitness. Det är inte en vanlig klass utan vi kommer gå till gymmet(inte långt ifrån skolan) tre gånger i veckan och gå ut och springa två. Det blir 5 garanterade träningspass i veckan, jag vet att alla paratar om att på ett utbytesår går man alltid upp i vikt. Detta gäller inte Kanada, ni kan vänta er en väldigt vältränad Sofia när jag kommer hem (om jag överlever alla morgonpass! 
Lektionen efetr det har jag art! det ska bli kul, jag är inte så jätte artsy men min kompis är i den kursen med mig och hon är jätte duktig så det ska nog ordna sig! (och ja jag kommer att kunna dusch mellan min första och andra lektion, oroa er inte)
Efter lunch har jag Engelska och Media arts! I media arts komemr vi att få använda gamla kameror och framkala bilderna i mörkerrum, jag har alltid velat testa det så det ska faktiskt bli kul!
 
Ja där har ni det mina vänner, mina lektioner från februari till i sommar! 
 
Annars så händer det inte så mycket här just nu, som sagt pluggar alla som galningar (för en gångs skulle är jag inte en av dem) På fredag ska jag förmodligen åka till Toronto med en kompis och på lördag tror jag att jag och några kompisar skulle gå ut och äta! Det är nämligen så att det finns en restaurang här downtown där jag bor som är väldigt populär men på 5 månader har jag ännu inte haft tid att gå dit, på lördag blir det förhoppningsvis ändring på det!

HAPPY NEW YEAR!

Gott nytt år allihopa! 2013 har varit ett underbart år och jag har växt så himla mycket! Jag är så himla glad att jag har fått chansen att åka hit och träffa alla underbara människor här i Burlington, jag har lärt mig uppskatta allting jag har mycket mer och jag har haft så himla kul! Jag hoppas ni också har haft ett jätte bra år och att all inlädde 2014 på bästa sätt!