Where did this year go?

OKej lite uppdatering, nu är det bara 1 dag + exam day kvar i skolan, hur känner jag inför det? Jo, I LOVE sommarlov och inge mer plugg men jag vill inte gå dit en sista dag för det betyder att jag snart lämnar Burlington! Ganska så sorgligt för jag vill ju stanna här (vill tillbaka till er också så en kloningsmaskin skulle ju var rätt så bra att ha nu..) I alla fall, den senaste veckan har jag varit ganska upptagen, i tisdags var det Athletic banquet. Tyvärr fick inte jag något fint award. Haha min field hockey karriär slutade lika fort som den startade, jag spelade 2 minuter i en match! men jag tror faktiskt att jag gjorde en ganska så bra insats för vi vann den matchen i alla fall ;) 
I torsdags gick jag på min kompis Mel´s dance recital, det var 4 timmar långt och jag trodde det skulle bli rätt så tråkigt i slutändan men det var det inte! Dom var så himla duktiga så det var jätte kul att se!
I fredags och lördag gick jag tillsammans med mina kompisarnågot som kallas "Sound of Music"(SOM) här i Burlington. Det är en av de största musik festivalerna här i Kanada (tror jag) Det är helt gratis och de spelar music hela helgen och det är nere vid vattnet så det var skoj :) 
I söndags gick jag min familj och många andra kusiner(det är väldigt många så jag ska inte rabbla upp alla namn) på farsdag brunch. 
Sound of music:
Athletic banquet:
 

One of those days

Idag hade jag ett mysigt samtal med min söta lilla familj, kan inte fatta att dom är här om tre veckor! Tiden går ju så himla fort, bara det att folk redan har återvänt till Sverige skrämmer mig lite, även fast jag har några veckor kvar!!
Idag har i alla fall varit en sån där dag då ingenting riktigt händer så jag har tagit mig tid för att läsa min bok, the fault in our stars! Jag vill se filmen men ska läsa boken först! I kväll ska min kompis Abbey ha en barbeque för all the frenchies ( all som går på french immersion= har klasser på franska) så då blir det en frenchie bbq with the swede helt enkelt. :)
 

June BBQ

Nu när jag ändå har besökt bloggen igen så kan jag ju fortsätta, idag hade vi en asssembly och June BBQ! Det kändes som en avslutning av året, som en sista dag men det är ju ytterligare två veckor med summatives och exams!  Men det var i alla fall lite roligt, några lärare uppträdde i karaoke och det var rätts så underhållande faktiskt, haha! Efter the assembly hade vi en liten barbeque och det delades ut glassar och såldes hamburgare och sockervadd. Det såg inte så tilltalande ut så  jag och mina kompisar gick till pane fresco och åt lunch istället, mycket gott var det!