29 mars

Idag har jag för första gången provat på hot yoga! Jag tror inte jag har svettats så mycket i hela mitt liv! Men jag gillade det det kändes så himla bra efteråt! Nu har jag tränat varje dag hela veckan och ska hålla mig till det för imorgon ska jag ut och springa! Äntligen har det blivit lite varmare (det är typ 5 grader ute men jag skulle kalla det värmeböjla) sen på måndag ska jag gå på spinning med min personal fitness klass! 
Träning träning träning, nä det är inte allt jag gör! Igår gick jag ut och fikade med mina kompisar efter skolan och efter det gick vi till "the mall" en liten stund. På Kvällen åt vi middag hemma hos min kompis Ava. Vi spelade ett kortspel som heter cards against humanity! Så himla roligt, ett spel jag absolut ska köpa! 
 
Har inga fina bilder att lägga ut, Men nu börjar ju prom närma sig och det finns "posters" uppsatta runt skolan, här är en av dem: (priset är ju ett total rip-off men det är ju så klart värt det!
 

Choose to give up, give in or give it all you´ve got

Jag kom percis hem efter att ha gått hem. Det tog mig 50 minuter + att jag hade ingen aning om vart jag var påväg, prisa gudarna för google maps säger jag bara! 
Ska updatera er på vad ni har missat de senaste dagarna:
I lördags gick jag och bowlade med Dyllen, Ava, Kate, Chase, Charlie, Parker, Paul och Nick. jag trodde att det skulle vara normal bowling med stora klot men jag hade fel, det var supersmå klot som man kan hålla med en hand! Det är meningen att det ska vara lättare men det var så himla mycket svårare och jag förlorade totalt. Men det gör inget det var kul!
I Söndags flyttade jag från min familj som jag har bott hos. I Torsdags fick vi reda på att Cathy har bröstcancer och därför blev det helt enkelt lättare om jag flyttade till andra släktingar. Jag kommer forftfarande träffa dem och jag tänker självklart på Cathy! Livet kan vara så orättvist ibland. Lots of love to her!!
Nu bor jag i alla fall hemma Hos Matt och Tracy, Matt är också en kusin och han var även min pappas "host brother" när han spenderade ett år här borta ca 30 år sedan! Dom är supergulliga och de har 3 barn, två tvilling tjejer på 13 år( ett litet dilemma är ju att jag inte kan se någon skilnad på dem) och en son på 10 år! Anna, Arden och Beck.
Så nu bor jag en bit bort från skolan, de senaste dagarna har jag fått skjuts av bl.a. kompisar men idag kunde ingen hämta hem så jag vart tvungen att gå hem. Jag hade ingen aning vart jag skulle gå men till slut kom jag hem tack vare google maps! 
Förutom det så har jag också börjat rugby. Det verkar faktiskt kul, jätte bra coach men jag hoppas det blir varmare snart så att vi kan vara ute för det kommer förmodligen vara roligare! 
Idag är det onsdag och jag är helt slut. Jag har personal fitness på morgonen(gym 3 dagar, springer 2 dagar i veckan och sedan efter skolan harjag rugby i ca 1,5 timme. När det blir varmare kommer jag också förmodligen cykla till skolan. Vi får se hur det går, en super fit Sofia kanske kommer hem?Eller inte, igår åt jag en mumsig Semla! Åh vad jag har saknade dessa små underbara bakelser<3J a just, dom lägger sina semlor i en tallrik med varm mjölk. Konstigt? Ja men det var faktiskt väldigt gott, Föredrar dock lyxsemlor på en torr tallrik! 
Ja just, dom lägger sina semlor i en tallrik med varm mjölk. Konstigt? Ja men det var faktiskt väldigt gott, Föredrar dock lyxsemlor på en torr tallrik! 
Sist men inte minst så har de här två sötnosarna:
blivit ersatta av de här två:
okej jag skrev det här inlägget men publicerade det aldrig, alltså ett onsdags inägg på en fredag får det bli

For you Elin

Okej så jag har fått lite klagomål från en viss person(elin) att jag varit dålig på att uppdatera, vilket jag vet men jag har varit sjuk vilket inte är det roligaste att höra om? Men om ni undrar så har jag legat i min säng de senaste dagarna och hostat, snytit mig osv. Idag är det bättre dock och jag var tillbaka i skolan. Hade inte missat så mycket eftersom det var march break förra veckan och vi bara börjat komma igång med allt igen + att jag har två kurser som jag jobbar i och en då jag tränar(gick ju sjävklart inte och tränade för då hade jag ju säkert dött på plats, med hostattacker och sånt)
 
Mitt lov var väldigt kul dock även fast jag blev sjuk i slutet. Lördag till onsdag var jag i Quebec tillsammans med mina kompisar och 1500 andra Highschool elever runtom toronto. Det var väldigt skoj, träffade en massa nya männsikor, provade på tubing(jag som inte har några vinterbyxor här vart väldigt blöt), åkte till Kanadas sjätte största köpcenter(med isrink, berjodalbana och allt) och vi besökte även old Quebec City. Jag tog med min kamera men den fick stanna på rummet så jag kom hem med en massa bilder på mig och mina kompisar och inte så många på Quebec city, vilket inte gör så mycket för det var slaskigt och inte det bästa vädret! 
 
Bussresan dit tog 9 timmar men resan hem var betydligt längre. Det var nämligen en stor snöstorm här i Burlington påväg åt vårt håll. Det slutade med att vi satt på en buss med trasig toalett i 16 timmar vilket betydde många stopp på Tim Hortons.(om ni inte känner till det är det ett väldigt Kanadensiskt ställe som säljer donuts, kaffe, bagels. Dom säljer annat också men om jag fortsätter rabbla blir det ju rätt tråkigt efter ett tag. Min diet den dagen var i alla fall creamcheese bagels och kaffe. 
 
Tubing:
The mall:
 
Och ja, en massa bilder på oss...
 JO juste, när vi kom hem firade vi också st patricks day!