Choose to give up, give in or give it all you´ve got

Jag kom percis hem efter att ha gått hem. Det tog mig 50 minuter + att jag hade ingen aning om vart jag var påväg, prisa gudarna för google maps säger jag bara! 
Ska updatera er på vad ni har missat de senaste dagarna:
I lördags gick jag och bowlade med Dyllen, Ava, Kate, Chase, Charlie, Parker, Paul och Nick. jag trodde att det skulle vara normal bowling med stora klot men jag hade fel, det var supersmå klot som man kan hålla med en hand! Det är meningen att det ska vara lättare men det var så himla mycket svårare och jag förlorade totalt. Men det gör inget det var kul!
I Söndags flyttade jag från min familj som jag har bott hos. I Torsdags fick vi reda på att Cathy har bröstcancer och därför blev det helt enkelt lättare om jag flyttade till andra släktingar. Jag kommer forftfarande träffa dem och jag tänker självklart på Cathy! Livet kan vara så orättvist ibland. Lots of love to her!!
Nu bor jag i alla fall hemma Hos Matt och Tracy, Matt är också en kusin och han var även min pappas "host brother" när han spenderade ett år här borta ca 30 år sedan! Dom är supergulliga och de har 3 barn, två tvilling tjejer på 13 år( ett litet dilemma är ju att jag inte kan se någon skilnad på dem) och en son på 10 år! Anna, Arden och Beck.
Så nu bor jag en bit bort från skolan, de senaste dagarna har jag fått skjuts av bl.a. kompisar men idag kunde ingen hämta hem så jag vart tvungen att gå hem. Jag hade ingen aning vart jag skulle gå men till slut kom jag hem tack vare google maps! 
Förutom det så har jag också börjat rugby. Det verkar faktiskt kul, jätte bra coach men jag hoppas det blir varmare snart så att vi kan vara ute för det kommer förmodligen vara roligare! 
Idag är det onsdag och jag är helt slut. Jag har personal fitness på morgonen(gym 3 dagar, springer 2 dagar i veckan och sedan efter skolan harjag rugby i ca 1,5 timme. När det blir varmare kommer jag också förmodligen cykla till skolan. Vi får se hur det går, en super fit Sofia kanske kommer hem?Eller inte, igår åt jag en mumsig Semla! Åh vad jag har saknade dessa små underbara bakelser<3J a just, dom lägger sina semlor i en tallrik med varm mjölk. Konstigt? Ja men det var faktiskt väldigt gott, Föredrar dock lyxsemlor på en torr tallrik! 
Ja just, dom lägger sina semlor i en tallrik med varm mjölk. Konstigt? Ja men det var faktiskt väldigt gott, Föredrar dock lyxsemlor på en torr tallrik! 
Sist men inte minst så har de här två sötnosarna:
blivit ersatta av de här två:
okej jag skrev det här inlägget men publicerade det aldrig, alltså ett onsdags inägg på en fredag får det bli
Kommentera inlägget här: