For you Elin

Okej så jag har fått lite klagomål från en viss person(elin) att jag varit dålig på att uppdatera, vilket jag vet men jag har varit sjuk vilket inte är det roligaste att höra om? Men om ni undrar så har jag legat i min säng de senaste dagarna och hostat, snytit mig osv. Idag är det bättre dock och jag var tillbaka i skolan. Hade inte missat så mycket eftersom det var march break förra veckan och vi bara börjat komma igång med allt igen + att jag har två kurser som jag jobbar i och en då jag tränar(gick ju sjävklart inte och tränade för då hade jag ju säkert dött på plats, med hostattacker och sånt)
 
Mitt lov var väldigt kul dock även fast jag blev sjuk i slutet. Lördag till onsdag var jag i Quebec tillsammans med mina kompisar och 1500 andra Highschool elever runtom toronto. Det var väldigt skoj, träffade en massa nya männsikor, provade på tubing(jag som inte har några vinterbyxor här vart väldigt blöt), åkte till Kanadas sjätte största köpcenter(med isrink, berjodalbana och allt) och vi besökte även old Quebec City. Jag tog med min kamera men den fick stanna på rummet så jag kom hem med en massa bilder på mig och mina kompisar och inte så många på Quebec city, vilket inte gör så mycket för det var slaskigt och inte det bästa vädret! 
 
Bussresan dit tog 9 timmar men resan hem var betydligt längre. Det var nämligen en stor snöstorm här i Burlington påväg åt vårt håll. Det slutade med att vi satt på en buss med trasig toalett i 16 timmar vilket betydde många stopp på Tim Hortons.(om ni inte känner till det är det ett väldigt Kanadensiskt ställe som säljer donuts, kaffe, bagels. Dom säljer annat också men om jag fortsätter rabbla blir det ju rätt tråkigt efter ett tag. Min diet den dagen var i alla fall creamcheese bagels och kaffe. 
 
Tubing:
The mall:
 
Och ja, en massa bilder på oss...
 JO juste, när vi kom hem firade vi också st patricks day! 
 
 
Elin:

feelin´like a proud mama! <3

Svar: You should! ;) <3
Sofia Murray

Edward:

Finally an update, thx Elin!

Kommentera inlägget här: