"Tell everybody I'm on my way andI'm loving every step I take!"

Hey folks! Nu är jag äntligen påväg mot Quebec city, klockan är 7 på morgonen och jag som väntat mig en 6 timmars resa fick nu veta att det är 9 timmar! Jag kan ju alltid sova en del eftersom jag knappt sovit denna natt. Av någon anledning bestämde jag, Kendra, Ivy; Abbey och Olivia för att åka till Toronto igår. Jag som inte börjat packa eller någonting i den stilen sa självklart ja! Trodde att det skulle bli en kort dag men istället kom jag hem kl 10 och behövde dusha och packa, ja det var den nattens sömn! 
Men Toronto var i alla fall skoj, vi shoppade i eaton centre och utanför (inte jag för jag har börjat inse att jag är fattig) vi såg självaste Spindelmannen sitta på en pelare ute på gatan, vi gick till en jätte mysig disney affär och på det gick vi också och såg den nya disney filmen frozen. Det var en väldigt gullig film, disney filmer är ju underbara.
Nästa gång jag åker till toronto hoppas jag på lite mer turistande, kanske åka upp i the CN tower men det blir nog bättre när det blir varmarre i detta kalla land. 

 
 
Kommentera inlägget här: