All I want for christmas is you

Nu är det 6 dagar kvar till julafton! 6 DAGAR! Det är ju nästan ingenting! Tiden går så himla fort , nästan för fort. Jag pratade med Cathy här om dagen och hon nämde att hon skulle gå och klippa sig varav jag förvånat frågade varför! Det kändes som om hon kom hem förra veckan med en nyklippt frisyr. Hon svarar att det var 6 veckor sedan! SEX HELA VECKOR som känts som 1 vecka! Det skrämde mig faktiskt lite, jag tror jag aldrig har känt att tiden har gått så här snabbt, samtidigt som det känns som jag har varit är hur länge som helst och att det är så lång tid kvar.  
 
Tillbaka till julen, som sagt så har tiden gått fort och jag börjar få lite panik över vad jag ska köpa! Till exempel ska jag köpa så kallade "stocking stuffers" till Cathy, hennes systrar och till hennes systrars pojkvänner + pappa. Detta är inte så himla lätt eftersom jag knappt känner dem! Till exempel Cathys syster ingrid har en pojkvän som heter Randy (50ish och världens geek) Det första han gjorde när han såg mig var att stirra, jag är den långa blonda utomjordingen antar jag (han är en väldigt kort). Sen var han tyst i ca två timmar. När vi andra var mitt uppe i ett samtal avbröt han plötsligt bara för att säga:
"Once I saw i Tv show where vikings where killing each other" och sen vart han tyst igen. (ja ni vet, vårt vikinga ursprung kan ju vara anledningen till att han kände att jag borde veta detta) Japp det är allt jag vet om honom. Han sa ingenting mer under hela tiden och jag har inte träffat honom sen sist. Ska jag köpa en vikinga yxa eller någonting? ja vi får se vad det blir! 
 
Jag har också träffat tomten, innan jul! Ganska coolt faktiskt. Först träffade jag honom i shoppingcentret, där sitter han varje dag och du kan gå och ta bilder tillsammans med honom. Jag träffade honom också i skolan. Jag tror det är en tradition här borta, att man går och tar bilder med tomten lite här och var. En annan tradition är självklart att man utsmycket sitt hus med alla möjliga olika julpynt som en uppblåst tomte, en Rudolf, låtsas snögubbar, rosetter och sist en inte minst massor av ljusslingor. Ljusslingorna tycker jag faktiskt är fint, det ger en julkänsla. Men att sätta färgglada ljusslingor (medgrön, röd, blå osv.) runt alla växter på sin tomt, det är till överdrift. Men det är mysigt när man går ute och det är mörkt, specielt nu när vi har ungefär 20-30 cm snö! Jag hoppas verkligen den stannar till julafton!
det kostade bara 1 dollar att ta denna fabulösa bild, tack tomten!
 
Nu i juletider pratar alla om hur viktig familjen är och jag håller helt med! Saknar er så mycket, det kommer inte bli en riktig jul utan er! <3