Nu är det jul igen och nu är det jul igen

Så igår åkte jag tillsammans med Uncle Carl och Nettan, min farfars kusiner, till en Svensk julmarknad i Toronto! Det var så mysigt! Först när vi kom dit åt vi lunch, jag åt en köttbullesmörgås med rödbetsallad med en lussebulle till efteråt! mums!
Efter lunchen gick vi till själva salen där marknaden var och det var världens julstämning, dom gav ut glögg och pepparkakor, det spelades svensk julmusik och alla pratade svenska! Jdet var ett stånd som sälde an massa tomtar och andra juldekorationer, det såldes även julstakar, bockar osv. Det såldes också massvis med svensk mat såsom marabou choklad, aladdin askar, gott och blandat, knäckebröd, pepparkakor, julmust SMÖRGÅSRÅN, sill, kaviar osv. Dom hade till och ed ett lucia tåg!
file:///Users/Sofia/Desktop/IMG_5455.jpg
Detta var det jag kom hem med + pärlsocker, kakao och vaniljsocker! Nu kan jag baka kanelbullar och kladdkaka! 
 
Jag älskar jul, det är så mysigt men det är ju fortfarande november så jag ställde in mig på att det inte riktigt är jul ännu men det höll inte länge. När jag kom hem såg jag att min familj var i full fart  med att sätta upp JULGRANEN, den 23 november!, Det var inte bara julgranen utan också tomtar och annat julpyssel. Det kommer alltså att vara jul här i mer än en månad! Och juste, nu när jag skriver detta inlägg sitter jag vid julgranen, äter pepparkakor och dricker julmust. Jag förväntar mig att tomten kommer snart.