Hockey mania

Jag ska försöka uppehålla mitt bloggande som jag började med, det jag uppdaterade ändå en del ellerhur?
en stor sak som händer här är ju os i hockey! Finalen imorgon mellan Sveriga och Kanada! Förmodligen känner de sig hotade när jag går genom korridorerna eftersom det känns som om jag blir attackerad,  jag representerar ju trots allt motståndaren i deras käraste sport! 
(för att ni ska förstå hur viktig just hockey var så berättar jag för er att mina lärare ställde i princip in mina lektioner så att alla skulle kunna se matchen mellan Canada och Usa)
 
Man måste ju också säga grattis till Finland som utklassade Usa totalt med 5 - 0 i matchen om bronset! go scandinavia!
 
Okej nog med hittade en bild på facebook som exakt beskriver min situation:
I torsdags gick jag till köpcentret för att hämta upp ett par skor jag beställt. När jag gick dit var det lite molnigt men inte alltför kallt, lagom vinter tempereatur. Jag var inne i affären i kanske 20-30 minuter men när jag kom ut igen var det en "full on" snowstorm. Jag kunde bara se 2 meter framför mig! Snön var också i ett mellanstadie av regn och snö så man kan säga att det var en slask storm! När jag kom hem hade mitt smink runnit ner till min haka, mina byxor och skor droppade och på mitt huvud hade jag en hög av snö som började smälta direkt när jagkom innanför dörren! 
Senare på kvällen började det åska och blixtra och spöregn på det! Igår och idag har det varit blå himmel och plusgrader, allt smälter och vägarna är dränkta i vatten. På toppen av det läste jag på min väder app att det ska bli minusgrader i veckan, vilket betyder att jag lika gärna kan åka skridskor till skolan! Ska blir spännande att se hur det går, men ärligt talat, Whats up with the weather?