Where did this year go?

OKej lite uppdatering, nu är det bara 1 dag + exam day kvar i skolan, hur känner jag inför det? Jo, I LOVE sommarlov och inge mer plugg men jag vill inte gå dit en sista dag för det betyder att jag snart lämnar Burlington! Ganska så sorgligt för jag vill ju stanna här (vill tillbaka till er också så en kloningsmaskin skulle ju var rätt så bra att ha nu..) I alla fall, den senaste veckan har jag varit ganska upptagen, i tisdags var det Athletic banquet. Tyvärr fick inte jag något fint award. Haha min field hockey karriär slutade lika fort som den startade, jag spelade 2 minuter i en match! men jag tror faktiskt att jag gjorde en ganska så bra insats för vi vann den matchen i alla fall ;) 
I torsdags gick jag på min kompis Mel´s dance recital, det var 4 timmar långt och jag trodde det skulle bli rätt så tråkigt i slutändan men det var det inte! Dom var så himla duktiga så det var jätte kul att se!
I fredags och lördag gick jag tillsammans med mina kompisarnågot som kallas "Sound of Music"(SOM) här i Burlington. Det är en av de största musik festivalerna här i Kanada (tror jag) Det är helt gratis och de spelar music hela helgen och det är nere vid vattnet så det var skoj :) 
I söndags gick jag min familj och många andra kusiner(det är väldigt många så jag ska inte rabbla upp alla namn) på farsdag brunch. 
Sound of music:
Athletic banquet: