PURA VIDA - THIS IS LIFE

Okej som ni kanske har märkt så har uppdateringen varit lite dålig men det beror på att jag inte haft wifi(tlefon, dator osv.) på två veckor. Ganska skönt faktiskt! Men nu är jag tillbaka från varma soliga Costa rica, tillbaka till the never ending coldness. Jag tror den här resan var den bästa jag någonsin har gjort, om du frågar mig vilken del som var bäst så skulle jag säga allting! Men en sak som var riktigt coolt när vi låg på stranden mitt i natten, lyssnade till vågorna, tittade upp i himlen som var full av stjärnor( och då menar jag alla stjärnor som är mörjliga att se från vår jord!) och bara umgicks! Det var så mysigt. Det var också ganska coolt när vi var ute och hikade i regnskogen och aporna i träden började följa efter oss! självklart var det en del saker som inte var så trevliga t.ex. alla miljoner bett jag har på mina ben, krokodilen som bodde på vår strand, tarantellan vi hittade på vår balkong, boa ormen som slingrade sig runt och alla miljarder äckliga små kryp som ersatte vattnet i en av våra duschar ( som tur var så var det inte mitt rum eller min disch, got lucky on that one) Men när jag tänker på resan så ser jag bara hur bra den var!
On the bus from the airport 
 
Första dagen var vi i Alajuela och vi bodde på hotell 1915
We played soccer with the lokals 
got lost and took pictures (whats with my posture?)
Dinner in alajuela
On our way to visit the volcano Poás
The Crater
Groupphoto of the central kids at the crater
(vi har ett gruppfoto med alla som vår lärare tog som jag hoppas att vi får snart!)
The lagoon on the volcano
the boys
Påväg från Poás stannade vi vid ett ställe kallat freddo fresas där vi köpte jordgubbs milkshakes! Godaste jag någosin smakat! Bakom det här lilla stället har de kor och en jordgubbs"Farm" eller vad det kallas. Alltså alla ingredienser i denna milkshake kom bara några meter ifrån där vi drack den vilket gjorde den ännu godare!!
The first Comunity we visited: Nacientes Palmicial
We visited the local High School
We gick på hikes bl.a.
Second place was El Copal, in the middle of nowhere. No electricity, no hot water (they had solarpanels) and so on :) It was amasing. A night we had candles and if we went outside we could se all the fireflies in the forest!
We saw toucans
Monkeys
The Beach in Drake bay
Vi badade i dessa stora vågor, försökte undvika att vara under vågen när den vikte sig annars fick vi tumla runt på botten, Vi delade också vågorna med en Krokodil som bot på stranden i flera år.
Sist men inte minst en boa constrictor